Multi EM ferment 500 ml, Eubioma - Tosamashop
Prva stran - Zdravo življenje - Prehranska dopolnila
-0%

Multi EM ferment 500 ml, Eubioma Nazaj

EUBIOMA 9100648
Naša šifra: 9100648
Multi EM ferment 500 ml, Eubioma
InStock
Na zalogi
39,89 €
-0%
39,89 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Večkratno fermentiran napitek Multi EM ferment poskrbi za uglašen črevesni mikrobiom, ki vam pomaga do boljšega počutja in več dnevne energije. Znana je povezava med črevesnim mikrobiomom in možgani preko hormona »dobrega počutja« serotonina, ki ga v veliki meri proizvedejo mikroorganizmi v črevesju.

Podrobnosti izdelka

Multi EM ferment je edinstven simbiotičen napitek proizveden v procesu večstopenjske fermentacije z uporabo EFEKTIVNIH MIKROORGANIZMOV (31 dobrodejnih probiotičnih sevov) in 31 različnih zelišč in rastlin poznanih iz zakladnice zeliščarstva.

31 vrst Efektivnih Mikroorganizmov za podporo življenjskim procesom. Mikroorganizmi svojo simfonijo vadijo že od nastanka prvega življenja na zemlji in imajo moč izvajanja pozitivnih sprememb. Delovanje Efektivnih Mikroorganizov ni le preprost seštevek posameznih sevov – njihove medsebojne interakcije prinašajo potencirane učinke!
S preverjeno in skrbno zasnovano recepturo in proizvodnim procesom Multi EM ferment optimalno podpre procese v telesu in spodbuja njegove naravne regenerativne zmožnosti. Zdravilna zelišča in začimbe v Multi EM fermentu so več-stopenjsko fermentirane za izboljšanje zmožnosti absorbcije v telesu.

DELOVANJE:

- uravnavakislinsko-bazično ravnotežje,
- podpora imunskega sistema,
- uravnavanje prebave,
- zmanjšanje alergij,
- dvig celične energije (ATP),
- razstrupljanje,
- antioksidantivno,
- vzdrževanje evbioze,
- podpora spominu in koncentraciji,
- izboljšanje splošnega počutja.

UŽIVANJE:

Uživamo 20 ml na dan (steklenički je priložen merilni kozarček), 30 minut pred obrokom oz. na tešče, kar je običajno zjutraj pred zajtrkom.
Priporočamo, da 20 ml pripravka razredčite v kozarcu vode ali naravnega soka.
Dnevni odmerke 20ml se lahko razdeli na več delov in se uživa pred vsakim obrokom.
Količine do 500 ml dnevno ne predstavljajo tveganja za predoziranje. Večje količine (300 ml ali več naenkrat) lahko povzročijo diarejo, ki je posledica hitrejšega izločanja patogenov in slabih mikroorganizmov in hitrejše naselitve dobrodejnih mikroorganizmov (hitrejši prehod iz stanja disbioze v stanje evbioze). 
Priporočeno trajanje terapije: 3 mesece za splošno okrepitev organizma. V primerih večjih obremenitev (nenehen povišan stres, dejavniki tveganja za razvoj bolezni, ipd.) se priporoča dnevno preventivno uživanje. Kot podpora pri bolezni: v času trajanja bolezni (višje doziranje; 30-50 ml dnevno) in minimalno nadaljnje 3 mesece po ozdravljenju za splošno krepitev mikrobioma in preventivo.

OPOZORILA:

Po odprtju se steklenička Multi EM fermenta hrani v hladilniku.
V primeru prevelike občutljivosti želodca na kislino, razdelimo dnevni odmerek 20 ml na več manjših delov in ga pred uživanjem razredčimo z večjo količino mlačne vode.
V primeru izredno občutljivih posameznikov, za prilagoditve jemanja povprašajte na prodajnem mestu.

SESTAVINE:

V eni steklenički Multi EM fermenta se nahaja 28 zdravilnih zelišč rastlin, 3 zdravilne snovi naravnega  izvora: ingver, kurkuma, sladki koren, maca, oljčni listi, origano, poprova meta, ananas, malinovi listi, listi rdeče, detelje, korenina angelike, janež, bazilika, črna kumina, listi borovnic, kardamom, cimet, koper, bezgovo cvetje, komarček, rdeči grm, šipek, rožmarin, rožni koren, žafran, žajbelj, timijan, vanilja, izvleček grozdnih pečk, ganoderma lucidum, izvleček grenivkinih pečk.
31 sevov EM – Efektivnih Mikroorganizmov:
Bacillus subtilis, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium lactis 02, Enterococcus faecium, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus amylolyticus, Lactobacillus amylovorus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus casei 01, Lactobacillus casei 02, Lactobacillus casei 03, Lactobacillus crispatus, Lactobacillus delbrückii, Lactobacillus farraginis, Lactobacillus gasseri, Lactobacillus helveticus, Lactobacillus johnsonii, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus parafarraginis, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus zeae, Lactococcus diacetylactis, Lactococcus lactis, Streptococcus thermophilus