Prva stran - Otrok in mama
-0%

Holle kaša 3 zrna s 6. mesecem, 250g, BIO Nazaj

HOLLE 9101632
Naša šifra: 9101632
Holle kaša 3 zrna s 6. mesecem, 250g, BIO
InStock
Na zalogi
3,99 €
-0%
3,99 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

RIŽ+KORUZA+PROSO
brez glutena / brezmlečna / polnozrnata žita / lahko prebavljiva / brez dodanega
sladkorja* / enostavna priprava. Polnozrnata kaša za dojenčke iz riža, koruze in prosa – brez
glutena / Primerno za začetek dohranjevanja po 6. mesecu.

Možna uporaba na več načinov: mlečna kaša, brezmlečna kaša, sadno žitna kaša

Podrobnosti izdelka

Sestavine: riževa polnozrnata moka*
70%, demeter koruzna moka** 20%, prosena polnozrnata moka* 10%, vitamin B1 (po
zakonu). Izvor: Evropa / * iz kontrolirane ekološke pridelave/ ** iz biološko-dinamične
pridelave (Demeter).
Neto količina: 250 g
Priprava:
Mlečna kaša po 6. mesecu: 100 ml neposnetega mleka in 100 ml vode prevrite, pustite ohladiti na ca. 50°C. Daste v krožnik in umešate 5 jedilnih žlic Bio 3-zrna-kaša (ca. 25g). Ohladite na jedilno temperaturo (ca. 37°C). Jed je gotova.
Mlečna kaša z materinim mlekom: Zmešajte 5 jedilnih žlic Bio 3-zrne kaše (ca. 25g) in 200 ml toplega materinega mleka. Jed je gotova. Opozorilo: materino mleko se ne sme segrevati nad 40°.
Brezmlečna kaša po 6 mesecu: 200 ml vode prekuhajte in ohladite na ca. 50°C. 5 jedilnih žlic Bio 3-zrne kaše (ca. 25 g) umešajte dokler ne dobite želene konsistence kaše – jed je gotova.
Kot alternativo lahko pripravite sadno kašo: v 70 ml sveže prekuhane in na ca. 50°C ohlajene vode umešajte 2 jedilni žlici Bio 3-zrne kaše (ca. 10g). Dodajte 100 g sadja iz sadnega kozarčka (ca. 6-7 jedilnih žlic) ali svežega kašastega sadja (jabolka, hruška, banana…).
Zelenjavna kaša: zmešate 3 jedilne žlice Bio 3-zrne kaše in 200 g vroče zelenjave. Jed je gotova.

V Holle Bio 3 zrni kaši so polnozrnata žita predelana v enostavno prebavljivi in za dojenčke primerni obliki. Moč žita je s toploto in vlažnostjo milo obdelana in za dojenčka enostavno prebavljiva. Zaradi uporabe polnih zrn ostanejo hranilne snovi in učinkovine kalčka v glavnem ohranjene.